Enviaments i devolucions

Horaris d'entrega 

www.superu.ad només entregarà comandes dins del Principat d'Andorra (excepte el Pas de la Casa).

Realitzem entregues tots els dies de dilluns a dissabte. Consulta a continuació les condicions per cada parròquia.

Dies i horaris de lliurament per parròquies:

Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Julià de Lòria:

  • Les compres realitzades de dilluns a divendres es repartiran en 24 h.
  • Fes la teva compra avui abans de les 12 h, i t'ho entreguem avui mateix durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui entre les 12 h i les 19 h, s'entreguen demà durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).

La Massana, Ordino, Encamp i Canillo:

  • Les compres realitzades de dilluns a divendres es repartiran en 24 h.
  • Fes la teva compra avui abans de les 19 h, i t'ho entreguem demà durant el dia (excepte les compres de dissabte i diumenge, que s'entreguen dilluns).
  • Les compres realitzades avui després de les 19 h, s'entreguen demà passat durant el dia (excepte les compres de dissabte, que s'entreguen dilluns, i les de diumenge, que s'entreguen dimarts)

Si no reps la teva compra en el temps estimat, posa’t en contacte amb Atenció al Client de  CCA - Centre Comercial Andorrà. Pots escriure'ns a clients@cca.ad o trucar al +376 870310. Des del moment que tinguem la teva notificació, realitzarem les gestions oportunes per entregar la teva comanda.

Cost del servei

L’ import mínim de compra per la nostra web és de 40 €.

El servei d'entrega a domicili té un cost de 9 € per compres inferiors a 90 € i de 6 € en compres entre 90 € i 120 €

Enviament gratuït per les compres superiors a 120 €.

Si disposes de targeta Fidelia Crèdit l'import del servei és GRATUÏT a partir de 90 €.

Si ets client Fidelia, el servei d'entrega a domicili té un cost de 6 € per compres inferiors a 90 € i de 3 € en compres entre 90 € i 120 €.

Si no disposes de la targeta Fidelia CCA, pots sol.licitar-la a clients@cca.ad

Devolucions

Si a la comanda rebuda troba algun producte defectuós pots contactar-nos a clients@cca.ad o trucar al +376 870310

Podràs retornar la mercaderia sempre i quan comuniquis la teva intenció en el termini d'un dia des d'haver rebut la comanda. Per això, has de contactar-nos al correu electrònic o al telèfon mencionats anteriorment.

Sempre que la devolució correspongui a defectes del producte, www.superu.ad assumeix les despeses d'enviament ocasionades per una possible devolució i se’t retornarà l'import corresponent al producte defectuós.

Si les raons de devolució son alienes a www.superu.ad, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però vols retornar-la, ens l'has de fer arribar a l’Avinguda Meritxell, nº 92, d'Andorra la Vella, Atenció al Client. Les despeses ocasionades per la devolució NO seran assumides per www.superu.ad.